/ Allmänt / Vardagsprat /

Ta fram det positiva!

Något jag tror att de flesta är väldigt bra på är att klaga. Vi måste börja fokusera mer på det positiva istället för det negativa som egentligen bara gör oss tröttare. Det känns som att det enda folk pratar om för tillfället är hur allt är så stressigt just nu med massa läxor, jobb, konserter o.s.v. och hur trött man är på allting.
Gör det oss piggare eller mindre stressiga? Det vi behöver just nu är all positiv energi vi kan få, och det får vi ju av varandra!
Börja fokusera på det bättre istället för att tynga ner varandra. Varken du eller någon annan tjänar på det...
Nya lampan på rummet ,som verkligen behövdes.Garnet som är lindat runt gör att det ser ut som ett spindelnät, vilket jag älskar! Nu kan jag se på mitt rum ordentligt igen, har behövt använd sänglampan hela hösten vilket blivit lite jobbigt när är så mörkt ute...
 
Snart är det också dags för Idol!.. Vilka tittar? Jag måste i alla fall se om Kevin tar sig vidare till final... Gör han det vet jag inte vad jag gör!
Elin och Erik är HELT klart värda finalplatserna. Sedan hoppas jag personligen på att Elin vinner! Hon är verkligen helt underbar med egen stil som jag älskar! Och så är hon värd det...
KOM IGEN ELIN <3!
 
//Isa <3
 
Blogg / Mor och dotter blogg / Morochdotters