/ Allmänt / Skapa /

En produktiv dag!

Idag har vi hunnit med mycket! På förmiddagen gick jag och mamma och handlade, och när vi kom hem så satte hon en deg till focacciabröd. Den och kärleksmumsen, som bakades senare under dagen av lillasyster och mig, ska med till sysslingträffen denna helg. Det ska verkligen bli kul att få träffa sysslingar som jag typ aldrig har träffat!
 
Foto: Elisabet
Efter lunchen så sydde jag mig ett par shorts. Tyget kommer från ett gammalt lakan som inte används mer, så det blev ett par miljövänliga shorts! Det som är så himla skönt är att de är som lite snyggare "mjukisshorts" så jag kan springa runt, dansa och röra mig hur smidigt som helst! 
Riktigt nöjd blev jag i alla fall...
 
Foto: Elisabet
Samtidigt som jag lagade kvällsmaten sydde mamma en t-shirt, också sytt av ett gammalt lakan ;). Den blev så himla snygg! Det är verkligen kul att sy kläder av tyg som har vart något annat, då får en se tyget i en helt annan form... Då du syr dina kläder själv så kan du sy en modell som passar just dig och din stil. Verkligen något som jag tycker att fler ska göra! Dessutom kan du vara säker på att ingen annan har just det plagget...;)
 
Den sista bilden togs samtidigt som musik spelades från någon annan del av lägenheten, därför kunde jag ju inte bara stå still som en pinne...
 
//Isa <3
Blogg / Bloggare / Egen design / Mor och dotter blogg / Morochdotters / eget mönster