/ Allmänt / Vardagsprat /

På väg mot nya bekantskaper

Idag har jag umgåtts med sonen, som är hemma för ett kortare besök. Pratat och bakat. En bra kombination. Jag både lyssnar och tänker bra när händerna arbetar med degen. Mellan varven har jag packat. Nu sitter jag med en kopp te och ett nybakt bröd. Sonen har gett sig av och lite senare ska jag iväg för att möta upp övriga familjen och lyssna på honom och hans kurskamrater från folkhögskolan. De är i Stockholm på turné.
 
Själv packar jag för att åka på läger i morgon, tillsammans med drygt 40 personer jag ännu inte känner. Det känns spännande och kul. Läger är ett fantastiskt bra sätt för att lära känna människor, stora som små. Att några dagar lämna vardagen och leva tillsammans är att för en stund kliva in i en bubbla. Lite av att befinna sig i en annan värld, avgränsad och tydlig. På det här lägret hjälps vi åt med det praktiska, vilket också betyder dagar utan något ansvar. Perfekt!
 
Jag hoppas på goda samtal, härliga skratt, soliga dagar i vintervitt landskap och mysiga kvällar med tända ljus.... Hur mycket bloggande det blir återstår att se. Hörs jag inte av så mycket betyder det att bubblan tagit över för ett tag. Jag ser fram emot en fin vecka!
 
/Elisabet :)
Blogg / Mor och dotter blogg / läger / samtal