/ Allmänt / Sydamerika 2018/19 /

Jag ska till Peru

Om två veckor har jag rest i timmar... Om två veckor ska jag utmana min bekvämlighetszon... Om två veckor har jag flyttat till Peru!
 
Nu efter studenten har jag bestämt mig för att ta en paus från plugg och Sverige. Jag ska istället öva på min spanska och äntligen åka till Sydamerika! Peru har varit ett land som lockat länge, mycket tack vare min första spansklärare som kommer från Peru. Hennes spanska accent var så vacker, mycket finare än accenten i Spanien, och landet är så rikt på en kultur jag vill uppleva! 
 
Jag åker med organisationen AFS och ska bo i Iquitos. Där ska jag volontärarbeta i en skola som lärarassistent i engelska och idrott. Jag vet ännu inte åldrarna, och kommer antagligen inte veta det förrän jag kommer på plats! Mitt kontrakt sträcker sig över nästan 6 månader och förhoppningsvis bor jag hos en värdfamilj under den tiden. Tyvärr har jag fortfarande inte hört något från organisationen. Sitter och håller tummarna för att de hittar en familj! Om jag inte får en familj bor jag ovanpå skolan, men det skulle vara fint att kunna bo hos några som kan hjälpa mig att komma in i samhället och hitta runt. 
 
Jag kommer försöka blogga så mycket som möjligt när jag är borta. Så nu finns det en kategori just för detta. Där kan du följa mina kulturkrockar, äventyr och vardagsliv! 
 
Studentbilden är tagen av Mamma 
//Issa <3
Blogg / Bloggare / Mor och dotter blogg / Morochdotters / Peru / Peru, Iquitos / mor och dotters / volontär / volontärarbete