/ Allmänt / Vardagsprat /

En lördag på söder

I veckan hörde mamma av sig och undrade om jag ville äta middag hemma hos dem någon gång framöver och självklart tackade jag ja! Vi bestämde oss genast för att ses redan i helgen. Under eftermiddagen ringde hon och frågade om jag ville mötas upp vid Långholmen för en promenad i solen. Cykeln åkte fram och en kvart senare gick vi runt vid vattnet med doftande syrener samtalandes kring livet.
 
Vi kom lägligt förbi en vernissage hos ett konstnärskollektiv. Där restriktionerna följdes på ett mycket trevligt och enkelt vis. Fiffigt va?
 
Tied Tomes, Monika Masser.
 
 
Kromatisk Lighthouse, Maria Vaiedelich 
 
Gröna Kungsholmen på andra sidan vattnet.
 
  
Efter promenaden satte vi oss på balkongen med varsin kopp te och lite fika. Mamma tittade på klockan och sa att snart borde solen nå balkongen. Förutom tidigt på morgonen och prick kl 17:00 så ligger balkongen nämligen i skuggan. Och visst var det så, kl.17:00 syntes solen, precis som hon sagt ;) 
 
Därefter var det dags att laga mat. På menyn stod zhuccinipaj och smördegs aperitif med somriga sallader till. 
 
Syster var på annat håll så det blev en middag tillsammans med mamma och pappa. Det var fint att få spendera lite tid tillsammans, det var ett tag sedan nu. Men nu när vi bor med cykelavstånd till varandra kanske det blir lite fler middagar framöver :)
 
Tänk vilken lycka att vi får bo i en cykelstad. Nu när de långa sommarkvällarna är här blir det nog mycket cyklande framöver...
 
//Issa<3
Långholmen / Långholmen Stockholm / Mor och dotter / Mor och dotter blogg / Morochdotters / Promenad i Stockholm / Sommar i Stockholm / Stockholm