/ Allmänt / Vardagsprat /

Längtan efter dig

Idag har jag suttit vid skärmen hela dagen. Haft möten, men framförallt skrivit och bearbetat text. Det blir många ord till slut. Dagar då orden blir för många, är det som att de delvis förlorar i betydelse. Orden blir bara ord. Tomma. Det har förstås med en trötthet att göra. Ordtrötthet. Eller skärmtrötthet. 
 
Jag längtar efter att möta människor mer frekvent igen. Människor fyller orden med innehåll. I mötet med andra får orden betydelse och blir viktiga igen. Jag behöver någon som svarar på det jag gör. Någon som erbjuder motstånd, så att jag tvingas tänka efter. Någon som för in nya tankar i mina tankebanor. För det är väldigt lätt att snurra där, i sitt eget. 
 
Det är därför det blir tyst här på bloggen ibland. Orden och idéerna tar slut, eller har för stunden förlorat sin betydelse. Det är en ganska rimlig reaktion utifrån den tid vi lever i just nu. Mycket är annorlunda och det finns inget slutdatum att hålla fast sig vid. En extra dos av medkänsla är att rekommendera och omsorg. Både gentemot andra och oss själva. Vi längtar ju efter varandra. Eller hur?
 
/Elisabet .)

Blogg / Mor och dotter blogg / längtan / ord / skärmtid