/ Allmänt / Vardagsprat /

Att bli påmind

Det finns dagar då jag kan känna en oändlig tacksamhet över livet. Det behöver inte ha hänt något stort och märkvärdigt. Snarare hör den känslan ihop med vardagen. Just idag är det en sådan dag. Jag kan inte ens säga exakt vad som väckte känslan.
 
Kanske var det för att jag mötte fler människor än jag brukar numera. Bitvis kändes det nästan "som vanligt" och det gav mig energi. Kanske var det för att jag klätt mig i färgstarka kläder den här grå novemberdagen. Något som gjorde mig glad, men också andra, som gav mig glada leenden. Kanske var det för att att jag fick dela ett par olika samtal om sorg och förlust. En påminnelse både om livets skörhet och kraften i det vi kan få dela. 

Troligtvis var det en blandning av alltihop och lite till. En mix av en helt vanlig dag, då jag påmints om hur värdefullt livet är.
 
/Elisabet :)
Blogg / Mor och dotter blogg / Sorg / glädje / tacksamhet / tankar om livet
#1 / / Anonym:

Det är fint med såna dagar. Jag håller med, det är oftast i de där vardagliga ögonblicken som en våg av tacksamhet kan skölja över, som en torsdagskväll i november när man står och steker pannkakor. /Marie

Svar: Precis så. Mitt i det mest vardagliga. Önskar dig och oss alla en fin dag idag.

/Elisabet :)
Morochdotters