/ Allmänt / Sagt, hört, och sett /

Vi kommer att kramas igen

För ett tag sedan såg jag i mitt flöde en målad vägg i Hornstull med budskapet "Kommer vi kunna kramas igen?" På bilden var en person som kramade ett vitt tomrum. Några dagar senare såg jag målningen igen i flödet, nu med två personer som kramar varandra och en trygg försäkran "Vi kommer att kramas igen." Vilket härligt budskap!
 
Först idag tog jag mig tiden att gå dit bort och se husväggen själv och nu håller den på att målas över. Det gjorde faktiskt lite ont inombords. Jag förstår att det är en fråga om pengar. Det är en reklamvägg som fastighetsägaren hyr ut och snart kommer där finnas ett nytt budskap. Men oavsett reklam eller inte så är bilden som målats den här gången stark och den sprider hopp och glädje. Den hade gärna fått vara kvar.
 
När jag gick därifrån  valde jag att bära med mig bilden inombords (och i kameran) och släppa tanken på att den är på väg att försvinna. Jag som egentligen inte är någon kramig person längtar nu efter att få kramas. Så till dig som läser det här skickar jag en virtuell kram! Hoppas du vill ta emot den.
 
/Elisabet :)
Blogg / Budskap / Graffiti / Mor och dotter blogg / Streetart / Vi kommer att kramas igen