/ Allmänt / Vardagsprat /

En vardag tickar igång

Vi har kommit en bit in i januari och i mitt arbete är det äntligen dags att lägga in en lite högre växel. Det innebär lite fler möten med människor, främst digitalt, men också på plats. Det innebär betydligt mer av kreativa utbyten, i form av planeringar och samtal som skapar nya idéer och som ger inspiration. Vilken skillnad det gör! Och vad tacksam jag är!

Samtidigt finns förstås den underliggande stressen som kommer av det som inte går att göra. Tillfällen som aldrig kommer tillbaka. Och oron för människor som är sjuka. Den delade sorgen med dem som förlorat en nära anhörig. Livet är ofta både och. Motstridiga känslor finns där, samtidigt. Så måste det få vara. Det ena tar inte ut det andra. 

Idag är jag tacksam för en långpromenad i snöblåsten tillsammans med en vän jag känt länge, men som jag tyvärr inte träffar så ofta. Jag är tacksam för ett arbete jag inte tröttnar på, där jag ständigt får lära mig mer om både livet och mig själv. Jag är tacksam för att bo i en trappuppgång där grannarna pratar med varandra. En värdefull sak mitt i vardagen.
 
Vad är du tacksam för idag?
 
/Elisabet :)
Blogg / Mor och dotter blogg / tacksamhet / tankar om arbete / vardag