/ Allmänt / Vardagsprat /

Kväll

Så är dagen snart till ända och mörkret är sammetssvart. Har just bokat ett träningspass inför i morgon och ser fram emot att testa en ny träningsform. Kan behöva bryta av dagen som annars kommer att handla om att skriva och åter skriva. Hoppas det blir en dag med flyt. Det där med skrivande är så olika. Somliga dagar är det som omöjligt. Bokstavligen skrivkramp och andra dagar går det av bara farten. Hoppas på den senare varianten. Men först lite välbehövlig sömn... Och innan ögonen slocknar lite korsord! För min del är det verkligen bästa sättet för att kunna släppa dagens alla tankar.
 
/Elisabet :)
 
/ Allmänt / Vardagsprat /

Morgontankar

Morgonens regn har lagt sig. Solen lyser ännu med sin frånvaro. Himlen är jämngrå. Genom fönstret tränger ljuden in från de lekande barnen på dagiset intill. Torsdag förmiddag en helt vanlig dag och det är strax dags att gå till jobbet. Övriga familjen har lämnat huset den ena efter den andra. I tanken går jag igenom några av de möten som kommer att ske idag. Delar av tidigare samtal och pågående projekt skimrar förbi i mitt huvud. Det är mycket i livet som sker utan att det egentligen syns...
 
Önskar oss alla en bra dag!
/Elisabet :)
/ Allmänt / I köket /

Mumsig hemmagjord chokladsås!

Hemma hos oss brukar vi köra på ett enkelt recept då vi ska ha chokladsås till glass som går hem hos de flesta!

  • 2 msk socker
  • 2 msk kakao
  • 2 msk vatten
  • Några korn salt
  • En liten klick smör, för att få en riktigt blank sås

Häll alla ingredienser i en kastrull och sätt den på en platta med högsta grad. Vispa samtidigt såsen och när den börjar koka kan du ta av kastrullen från spisen. Voilá! Så har du en riktigt god chokladsås som kan serveras med vanilglass toppat med bananer.

 
Från ikväll då vi körde lite sött en vanlig onsdag ;)
 
// Isa <3