/ Allmänt / Skapa /

Skohylla till fem

Idag har jag ägnat mig åt lite trevligt måndagspyssel. Sytt ett draperi och gett det svart-vita trycket lite extra färg. Tanken är att det ska passa in i hallen och vår nya skohylla.
 
Förvaring är ett särskilt kapitel. Eftersom vi flyttat in i en något mindre lägenhet, med framförallt färre förvaringsutrymmen, så har det varit en riktig nöt att knäcka. Ett innerförråd + en klädkammare blev noll dito vid flytten. Källarförrådet är däremot ungefär lika stort som det tidigare. 
 
Något som tar en hel del plats i en familj på fem personer är skorna. I helgen besökte vi det stora varuhuset och köpte en bokhylla, med två extra hyllplan.
 
För att både skydda hyllplanen och ge lite liv åt dem så har jag klippt till mönstrat papper i lite kraftigare kvalité. Längst upp har jag fäst öglor, för att fästa en vajer för draperiet.
 
Tyvärr har jag inte någon vidvinkel till kameran och hallen är inte så djup. Men det går i alla fall att ana slutresultatet. Jag känner mig faktiskt riktigt nöjd. Allt som gör det mer lättstädat är ett plus...
 
Och riktigt kul var det att måla lite...
 
/Elisabet :)
Blogg / DIY / Mor och dotter blogg / Skohylla / förvaring