/ Allmänt / Vardagsprat /

Möten och avsked

En lång sommar går nu obevekligen mot sitt slut. Visserligen har jag redan jobbat en månad, men det är nu vardagen på jobbet och här hemma börjar göra sitt intåg. På jobbet betyder höstarten återkoppling med många arbetsrelaterade relationer och kontakt med en mängd nya människor. Det är ett ständigt flöde av intryck. Där finns så mycket av förhoppningar inför det som väntar, återseendets glädje och nya utmaningar.
 
På hemmafronten betyder hösten i år förändringar. Efter att ha haft alla barnen hemma under ett år, så är det nu två som flyttar ut. Den äldste flyttade igår till ny stad och egen lägenhet, för studier. Nummer två ger sig av på långresa om en vecka, för ett volontärarbete i Peru. Tur att vi har en tredje som blir kvar några år till här hemma. Också för henne blir det förändringar, med en ny skola och allt vad det innebär. Mannen startar nu eget och kommer en dag i veckan arbeta som massageterapeut. 
 
Det känns gott att ha den långa sommaren i ryggen nu när allt startar upp. Förändringarna som är på gång har vi väntat på och planerat för och det känns bra att det nu är dags. Min egen almanacka börjar fyllas på, men jag försöker vara noga med att planera in tid för återhämtning och tid för att också få vara hemmavid. Det enda jag inte ser fram emot är all tid som jag tillbringar på resande fot. Men det ingår i förutsättningarna för att kunna göra det jag trivs med och brinner för. Så då får en ta det! 
 
/Elisabet :)
Blogg / Familjeliv / Mor och dotter blogg / Vardagsliv / balans i livet / höst / höststart