/ Allmänt / Vardagsprat /

Nya möten och egen tid

Igår morse satte jag mig på tåget för att åka till Göteborg och en innehållsrik jobbdag. På väg till första mötesplatsen passerade jag genom Trädgårdsföreningen. Det är en park som alltid har något att ge, oavsett tid på året. Jag gillar att den känns som ett vardagsrum för människor i alla åldrar.
 
Nu är det höstfärgerna som tagit över. Det är som att färgerna i sig, mättade, kraftfulla och jordnära, påminner oss om att det är dags att förbereda sig för vintervila. Förbereda sig för ännu en av livets skiftningar.
 
Dammen har torrlagts. Men platsen är fortfarande lika fridfull, som när jag var här i somras.
 
Efter en dag med möten med människor och många intryck landade jag här, på Anna & Jespers Bed and Breakfast. Det är alltid spännande med nya platser och det här är en sådan jag gärna kommer att återkomma till.
 
Här finns fyra rum och ett välutrustat kök. Frukosten ingår i priset, men det finns också möjlighet att fixa sin egen mat och plats i kylskåp för matvaror. 
 
Ett rum mot en gård och tid för vila. Den här dagen ska jag ägna åt att smälta mina intryck, formulera de tankar som väckts hos mig för att se vad jag ska bära vidare med mig hem. Ett dygn borta är inte så dumt ibland. Och ett extra plus är förstås blandningen av möten med människor och egen tid.
 
/Elisabet :)

Blogg / Göteborg / Mor och dotter blogg / höstbilder