/ Allmänt / Vardagsprat /

Vi har varandra

Vi följde landsvägen. Njöt av alla fantastiska blommor och fjärilar. I vägrenarna trängs prästkragar, vitmåra, humle, smultron, klöver och mycket annat...
 
Och vägen sträcker sig ända till den blå himlen. Vindlar fram genom blandskogen och ängarna. 

Vi hittade en stätta i närheten av sjön, som vi klättrade över, och följde stigen ner till vattnet. Som på beställning låg där en blå roddbåt förtöjd vid en badbrygga. Intill simmade gula näckrosor. Inte en människa inom synhåll. Bara jag och mannen. Några klippor att vila på och kluckande vatten. Solen lekte tittut mellan molnen.

På vägen tillbaka nickade rödklövern åt oss då vi passerade. En vän ringde från Frankrike. Märkligt ändå, att stå där på grusvägen och prata med varandra, dela bilderna av landskapet och ord om livet. Bara så där. Tänk att människor kan vara så nära och samtidigt så långt borta, på samma gång. Min tanke gick till alla andra vänner och släktingar vi planerat att träffa i Frankrike den här sommaren. Men planerna fick ändras. Där finns en saknad och samtidigt en tacksamhet, över att vi ändå har varandra, trots avstånd.
 
/Elisabet :)
Blogg / Mor och dotter blogg / Södermanland / badsjö / naturfoto / sommarbetraktelse